Kollageenivalmiste iholle, kynsille ja hiuksille!

Onko sinulla hauraat kynnet? Lähteekö hiuksia normaalia enemmän? Tuntuuko, että iho kaipaa ihonhoitotuotteiden lisäksi sisäisesti nautittavaa boostia?

Paljon kysellään sisäisesti nautittavista kollageenivalmisteista ja aikaisemmin minulla ei ole ollut juurikaan kokemusta kyseisistä tuoteista.

Tammikuussa Suomen Vitamiinikeskus otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä heidän tuotteensa kanssa!

Tässä tuotteessa heti kolahti kotimaisuus ja toisena se, että samassa tabletissa on kollageeni ja C-vitamiini iholle sekä sinkki ja biotiini hiuksille ja kynsille. Et siis tarvitse montaa eri tuotetta! Tuote on vatsaystävällinen.

Kauneus+ on suunniteltu tukemaan ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Suomen Vitamiinikeskuksen Kauneus+ tuote sisältää 330mg kollageenia (kalakollageeni), 80mg C-vitamiinia, 5mg biotiinia, 5mg sinkkiä ja 50mg piimaa.

Kollageeni on erittäin tärkeä proteiini ihon ja nivelten hyvinvoinnille. Kauneus+ sisältää valmiiksi pilkottua kollageenipeptidiä, joka antaa elimistölle merkin, että kehon omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä.  Pii on sidekudoksen tärkeä rakenneosa ja välttämätön kollageenin muodostukselle. C-vitamiini edistää elimistön normaalia kollageenin muodostumista ja auttaa ylläpitämään luonnollista vastustuskykyä.C-vitamiinista ihonhoidossa ja kollageenin muodostuksessa voit käydä lukemassa täältä https://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/kasvojenhoitokevat/

Sinkki ja biotiini edistävät hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Pakkauksessa on kahden kuukauden annos (1 tabletti/päivä annostuksella) ja paketin hinta on 39,90€.

Käy tutustumassa myös Suomen Vitamiinikeskuksen sivuille https://vitamiinikeskus.fi/