Jalkahoidot

Jalkahoito

sis. kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, hieronta ja halutessa kynsien lakkaus 78€
ilman lakkausta 73€

Varpaankynsien leikkaus

sis. tarpeen mukaan kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen 39€

Varpaankynsien geelilakkaus 60€

(ei sis.vanhan geelilakkauksen poistoa)

Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 45€

(ei sis.vanhan geelilakkauksen poistoa)

Geelilakkauksen poisto 32€

jalkahoidon tai uusien geelilakkausten yhteydessä 10€

Paraffiinihoito jaloille 45€

(sis.jalkojen kuorinnan),
paraffiinihoito jaloille jalkahoidon yhteydessä 39€ (ei voi yhdistää Calluspeeling-jalkahoitoon).
Paraffiinihoito on ihanteellinen kylmistä jaloista kärsiville. Lisäksi se on ihon superkosteuttaja. Paraffiinihoitoa ei voi tehdä, mikäli jaloissa on avohaavoja, ihotulehdus, kasvaimia tai sinulla on verenkiertoa heikentävä ääreisverenkierron sairaus.

Calluspeeling

Calluspeeling sis.hedelmähappokuorinnan jalkapohjiin, joka pehmentää kovettumat, kovettumien ja kuivan ihon poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja halutessa kynsien lakkaus 87€
ilman lakkausta 82€

Calluspeeling on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista! Hoito on turvallinen ja hellävarainen ja sopii myös diabeetikoille!

Hoito menee näin: AHA- happoja sisältävät Calluspad- hoitoluiskat asetetaan jalkapohjiin kovettumakohtiin ja jalkaterät kääritään muovikelmuun ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia.

Vaikutusajalla hoidetaan kynnet ja kynsinauhat. Tämän jälkeen kovettumat kaavitaan pois Calluspeeling- lastalla ja raspataan Calluspeeling-raspilla. Kovettumat lähtevät, kuin ”pyyhekumin muruset” ilman pölyä. Lopuksi jalat puhdistetaan ja hierotaan. Halutessa voidaan lakata kynnet. Nopeaa ja tehokasta ilman jalkojen liotusta ja veistä!

Hoito voidaan uusia noin 3-4 viikon välein. Parhaiten saatu lopputulos säilytetään kotihoidolla Mavex Foot Daily Care Cream-jalkavoiteella. Mavex FOOT Daily Care Cream sisältää Alpeilta saatavien yrttien ja
kasvien uutteita sekä puhdasta lähdevettä. Voide kosteuttaa tehokkaasti jalkojen ihoa, aktivoi verenkiertoa ja virkistää väsyneitä jalkoja. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta voide myös vähentää hikoilua
ja raikastaa jalkoja.

Säännöllisesti käytettynä voide ehkäisee halkeamien ja sarveistumisen muodostumista sekä pitää jalkojen ihon terveenä, pehmeenä ja kauniina.

Voide suojaa ja hoitaa jalkojen ihoa Calluspeeling-hoidon jälkeen sekä ylläpitää hoidon tuloksia kotihoidossa päivittäin käytettynä.

Hoito voidaan helposti tehdä kasvohoidon yhteydessä!

Calluspeeling- jalkahoito on Mavexin kehittämä.

 

”Suosittelen jalkahoitoa Calluspeeling ja siihen sopivaa kotikäyttöön tarkoitettua jalkavoidetta, jolla voi jatkaa hoidon tehoa kotioloissa vielä pitkään.”

”Kauneushuone Katariinassa on erittäin mieluisaa käydä.
Ilmapiiri on hyväntuulista ja huolehtivaa.
Milla on perehtynyt perusteellisesti erilaisiin hoitoihin.
Hän miettii yksilökohtaisesti sopivat hoidot kullekin asiakkaalle.”