Meikkaus

Meikkisarjana hoitolassa on italialainen Evagarden.

Evagarden-meikkisarja on alunperin tarkoitettu meikkitaiteilijoiden ja maskeeraajien käyttöön. Tänä päivänä ne palvelevat kuitenkin täydellisesti myös kuluttajia.

Korkea laatu, helppokäyttöisyys sekä erittäin hyvin kestävät long lasting- tuotteet ovat Evagardenin kulmakiviä.

Evagardenin korkealaatuisissa meikkituotteissa yhdistyvät aktiivisten aineiden tehokkuus ja viimeisimmät trendit.

Sarjasta löytyy kestävät ja hyvin peittävät meikkivoiteet, BB-ja CC- primerit, peitevoiteet ihon eri virheiden peittämiseen sekä irto- ja puristepuuterit. 

Poskipunia on kahta eri koostumusta. Puuterimaisessa punassa, jossa kuitenkin on voidemainen viimeistely, on voimakkaampi sävy, kun taas täysin puuterimaisessa poskipunalla saa kevyen sävyn poskille. Puuterimaisella highlighterilla taas taiot valoa ja kirkkautta kasvoille!

Kulmakarvojen täyttöön ja korostukseen löytyy kulmakynät. Värittömällä kulmakarvageelillä saat itsepintaisemmatkin karvat pysymään ojennuksessa koko päivän!

Silmämeikinpohjustusvoide takaa luomivärin pysyvyyden koko päivän ja tuo luomiväristä maksimaalisen sävytoiston. Luomiväreistä löytyy laaja värikartta mattaväreistä juhlavampiin kimalleväreihin. 

Silmienrajaukseen Eye pencil kestävä kynä täydelliseen häivyttämiseen, Eye liner pencil tarkkaan työskentelyyn, Kajal Eye pencil, jolla voi tehdä sisäkajalit, Superlast eye pencil kestävä rajauskynä, josta löytyy paljon eri värejä, Gel eyeliner siveltimellä levitettävä, hyperpigmentoitu ja vedenkestävä rajaus sekä hetkessä kuivuva Eyeliner Super Long Lasting- nestemäinen, vedenkestävä rajaus ohuella lateksisiveltimellä.

Ripsivärejä on kaikkien meikkaajien tarpeisiin! Aquaproof on vedenkestävä maskara, joka erottelee ja taivuttaa ripset. Extreme Volume antaa runsaasti volyymia ripsiin. Vaikutus on sama, kuin olisi ripsien pidennykset! Ingredible antaa volyymia ja pienen elastomeeriharjan ansiosta myös lyhyet, suorat ja ohuet ripset saavat näyttävyyttä! Panorama pidentää ja antaa volyymiä. Kaareva harja päällystää ripset tyvestä kärkeen ja luo hämmästyttävän panoramavaikutuksen! Gel Lash repair sopii ripsivärin alle erottelemaan ripset sekä ripsien kestotaivutuksen jälkeen kotihoitotuotteeksi!

Huulimeikkiin Superlast-huultenrajauskynät sekä huulipunat ja – kiillot, joissa mm. jojoba-,manteli- ja avokadoöljyjä,kaakao,- ja karitevoita sekä E- vitamiinia. Lisäksi Lip balm, jossa seesami,- auringonkukka- ja bergamottiöljy pehmittävät huulten ihoa. Tämä tuote sopii yksinään huulivoiteena sekä huulipunan alle!

Meikkien lisäksi Evagardenilla on laadukkaat meikkisiveltimet!

Lue lisää Evagardenista: https://newlife.fi/brand/evagarden/

Facebookissa https://www.facebook.com/evagardensuomi

Instagramissa @evagarden_official

Päivämeikki 48€

Juhlameikki 73€

Meikki muualla kuin hoitolassa tehtynä 83€

+ matkakulut 60 sent/km

”Hoidot Milla hoitaa aina asiantuntevasti ja miellyttävästi. Tuotteet ovat hyvälaatuisia.
Jos kaipaat juhlameikkiä, niin Milla loihtii kauniin meikin kasvoillesi.”

Kaipaako meikkipussisi päivitystä tai haluatko apua meikkaukseen?
Varaa aika meikkiopastukseen!
Katsotaan yhdessä sopivia värejä ja tuotteita sekä meikkaustekniikoita, joilla on helppo onnistua kotona!

Opastuksen hinta on 30€.
Ostaessasi vähintään 2 meikkituotetta, opastus on ilmainen.

”Millalla on monta hyvää ominaisuutta: paitsi, että hän on äärimmäisen taitava ja nopea, myös tietorikas, ammatissaan aikaansa seuraava ja käytökseltään mielllyttävä sekä tasaisen hyväntuulinen.”