Meikkaus

Meikkisarjana hoitolassa on italialainen Evagarden.

Evagarden-meikkisarja on alunperin tarkoitettu meikkitaiteilijoiden ja maskeeraajien käyttöön. Tänä päivänä ne palvelevat kuitenkin täydellisesti myös kuluttajia.

Korkea laatu, helppokäyttöisyys sekä erittäin hyvin kestävät long lasting- tuotteet ovat Evagardenin kulmakiviä.

Evagardenin korkealaatuisissa meikkituotteissa yhdistyvät aktiivisten aineiden tehokkuus ja viimeisimmät trendit.

Sarjasta löytyy kestävät meikkivoiteet kevyemmästä peittävämpään. Lisäksi erilaisia primereita meikkivoiteen alle on usempia sekä peitevoiteita ihon virheiden peittämiseen sekä irto- ja puristepuuterit meikin kiinnitykseen. Evagardenin valokynillä tuot valoa kasvojen varjokohtiin ja näin saat meikkipohjaan lisää kuulautta!

Poskipunia on kahta eri koostumusta. Puuterimaisessa punassa, jossa kuitenkin on voidemainen viimeistely, on voimakkaampi sävy, kun taas täysin puuterimaisessa poskipunalla saa kevyen sävyn poskille. Puuterimaisella highlighterilla taas taiot valoa ja kirkkautta kasvoille!

Kulmakarvojen korostukseen ja viimeistelyyn löytyy erilaisia kulmakyniä ja kulmakarvatussi, joilla luot todella luonnollista tai vahvaa lookkia. Tussilla saat piirrettyä kulmiin microblading karvatekniikka tyyppisen lopputuloksen. Viimeistele kulmat värittömällä kulmagarvageelillä, jolla itsepintaisemmatkin karvat pysyvät ojennuksessa koko päivän!

Silmämeikinpohjustusvoide takaa luomivärin pysyvyyden koko päivän ja tuo luomiväristä maksimaalisen sävytoiston. Luomiväreistä löytyy laaja värikartta mattaväreistä juhlavampiin kimalleväreihin.

Silmien rajaukseen Long Lasting Eye Pencil meikkikynä on helppokäyttöinen, miellyttävä ja riittoisa käytössä. Puinen kynä on kestävä ja runsaspigmenttinen sisältäen korkean pitoisuuden mineraaliperäisiä pigmenttejä. Sopii sisä-ja ulkorajauksiin.
Superlast Eye Pencil silmänrajauskynässä yhdistyy eyelinerin tarkkuus ja kajalin pehmeä liukuvuus luomella. Superkestävä, puhdas ja intensiivinen sävy. Sopii sisä- ja ulkorajauksiin. Täydellinen rajauskynä eleganttiin, kestävään ja viettelevään katseeseen! Levittyy vaivatta ja voidaan häivyttää luomivärin tapaan. Vie silmämeikin uusiin ulottuvuuksiin, antaen äärimmäisen kestävän ja trendikkään lopputuloksen. Pysyy korjailematta koko päivän haastavissakin olosuhteissa!
Eye Liner Super Long Lasting on nestemäinen silmänrajaustuote lateksisella aplikaattorilla, jonka ohuella kärjellä loihdit äärimmäisen tarkan ja terävän rajauksen. Yksinkertaisesti täydellinen rajaus tekee silmiisi voimakkaan, syvän, itsevarman ja viettelevän katseen. Nestemäinen, pehmeä ja nopeasti kuivuva koostumus, jolla saat virheettömän pitkäkestoisen rajauksen.

Ripsivärejä Evagardenilta löytyy useampia!
Aquaproof on vedenkestävä mascara, joka erottelee ja taivuttaa ripset. Panorama Mascara antaa uskomattoman pituuden ja volyymin sekä upean viuhkaefektin! Erityisen kaarevan harjan ansiosta saat entistä pidemmät, tuuheammat, paksummat ja taivutetut ripset.
Incredible Mascara ripsivärin ainutlaatuinen mini elastomeeriharja ja sen säiliö vapauttaa tuotetta siististi, mutta runsaasti ripsiin, antaen uskomatonta volyymiä ensimmäisestä levityksestä lähtien. Pienikokoisen harjan ansiosta, voit työskennellä myös ripsi ripseltä ja tavoitat helposti tarkkuutta vaativat sisä- ja ulkonurkat.
Extreme Volume Mascara antaa maksimaalisen volyymivaikutuksen, pitkäkestoisen lopputuloksen ja suojaa ripsiä luonnollisilla ainesosilla. Pehmeä voidemainen rakenne päällystää ripset tyvestä kärkeen antaen massiivista volyymia. Uskomattoman kaarevat, taivutetut, moninkertaiset ja paksummat ripset kuin koskaan.
Primer Lash Mascara on ylellinen ja tehokas pohjustustuote. Sisältää runsaasti kosteuttavia ja pehmittäviä ainesosia. Antaa ripsille intensiivistä tuuheutta, pituutta ja täyteläisyyttä, silti ripset pysyvät pehmeinä ja keveinä. Päällystää ja kohottaa jokaisen ripsen juuresta kärkeen. Pohjustaa ripset ennen ripsivärin käyttöä, lopputuloksena intensiivisempi, tuuheammat ja pidemmät ripset.
Gel Lash Repair sopii ripsien kestotaivutuksen jälkeen kotihoitotuotteeksi ripsille. Tällä tuotteella saat myös stimuloitua ripsien kasvua ja vahvistettua omia ripsiä. Sopii käytettäväksi myös mascaran alla.

Huulimeikkiin Superlast-huultenrajauskynät sekä huulipunat ja – kiillot, joissa mm. jojoba-,manteli- ja avokadoöljyjä,kaakao,- ja karitevoita sekä E- vitamiinia.
Sugar Lip Scrub on sokerikuorinta huulille, joka sisältää 99% luonnollisia ainesosia. Ruokosokerikiteet kuorivat hellävaraisesti huulet ja jättävät ne uskomattoman pehmeiksi ja sileiksi. Korkeapitoisuus karitevoita, manteliöljyä, oliiviöljyä, kookosöljyä ja mehiläisvahaa, joilla kosteuttava, suojaava ja huulia ravitseva sekä pehmittävä vaikutus.
Lisäksi Lip balm, jossa seesami,- auringonkukka- ja bergamottiöljy pehmittävät huulten ihoa. Tämä tuote sopii yksinään huulivoiteena sekä huulipunan alle!

Meikkien lisäksi Evagardenilla on laadukkaat meikkisiveltimet!

Lue lisää Evagardenista: https://newlife.fi/brand/evagarden/

Facebookissa https://www.facebook.com/evagardensuomi

Instagramissa @evagarden_official

Meikki 80€

sis.haluttaessa irtoripsitupsut
Muualla kuin hoitolassa tehty meikki 90€ + matkakulut 60 snt./km sis.haluttaessa irtoripsitupsut

”Hoidot Milla hoitaa aina asiantuntevasti ja miellyttävästi. Tuotteet ovat hyvälaatuisia.
Jos kaipaat juhlameikkiä, niin Milla loihtii kauniin meikin kasvoillesi.”

Kaipaako meikkipussisi päivitystä tai haluatko apua meikkaukseen?
Varaa aika meikkiopastukseen!
Katsotaan yhdessä sopivia värejä ja tuotteita sekä meikkaustekniikoita, joilla on helppo onnistua kotona!

Opastuksen hinta on 60€.
Ostaessasi vähintään 3 meikkituotetta, opastus on ilmainen.

”Millalla on monta hyvää ominaisuutta: paitsi, että hän on äärimmäisen taitava ja nopea, myös tietorikas, ammatissaan aikaansa seuraava ja käytökseltään mielllyttävä sekä tasaisen hyväntuulinen.”