Vieraana Huoletonta sisältöä-podcastissa!

Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen pyysi minua alkukesästä Huoletonta sisältöä- podcastiinsa vieraaksi juttelemaan markkinoinnista. Kuinka siitä saa säännöllistä, kuinka tahtia jaksaa pitää yllä ja motivaatiota korkealla.

Samalla juttelimme somemarkkinoinnista, toimivista markkinointikeinoista ja- kanavista sekä myös markkinoinnin haasteista, kuten somekanavan hakkeroinnista ja menettämisestä.

Teen yritykseni markkinoinnin itse ja se vie todella paljon aikaa ja vaatii aikatauluttamista, jotta somen ehtii tehdä hoitotyön ohella. Hoitolatyö on kuitenkin se päätyö, mutta markkinointiakin tarvitaan ja tänä päivänä yrityksen on pakko löytyä somesta, unohtamatta tietenkään hyviä nettisivuja.

 

Tämä jakso kannattaa kuunnella, vaikka ei olisikaan kauneusalan yrittäjä. Vinkkejä ja samaistuttavaa löytyy varmasti muillekin palvelualoille!

Jakso löytyy spotifysta täältä: https://open.spotify.com/episode/06BGxFzuucYNXSWivTC2iE?siBY&nd

Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=v2Yi8Yf1bmk

Emma Laaksosen blogiin pääset täältä: https://www.emmalaaksonen.fi/blogi

Tämä oli erittäin mielenkiintoinen ja hauska kokemus ja olen saanutkin jo palautetta, että muutkin yrittäjät ovat podin kuunneltuaan uskaltautuneet kokeilemaan uutta somemarkkinoinnissaan!