Bioline Jatò Therra Fusion

Luomusertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on
hyväksi sekä ihollesi että ympäristölle.

Tämä tuotelinja on sinulle, joka haluat
luonnonkosmetiikkatuotteita, joita on miellyttävä käyttää, ja jotka
antavat näkyviä tuloksia.

Koko Therra Fusion-linja on COSMOS ORGANIC- sertifioitu.

Therra Fusion yhdistää orgaaniset aineet ja bioteknologian, ja on onnistunut luomaan koostumukset, jotka ovat samaan aikaan sekä tehokkaita että luomusertifioituja.

Therra Fusion on yhdistänyt superfoodit pre- ja postbiootteihin sekä innovatiivisiin teknologioihin kuten Molecular Bioliquefaction ja hyperfermen-taatioon saadakseen koostumuksia, joissa on runsaasti erittäin tehokkaita bioaktiivisia ainesosia.

Tuotteiden tuoksut ovat 100% luonnollisia ja ylelliset koostumukset sulautuvat ihoon välittömästi. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia.

Therra Fusion- linjan myötä Bioline Jatò on sitoutunut olemaan ympäristöystävällisempi käyttäessään kierrätettyjä ja kierrätettäviä pakkauksia, joiden CO2- päästöt on kompensoitu. Linjan pakkaukset on valmistettu kierrätetystä ja FSC-sertifioidusta paperista, jossa on myös käytetty ympäristöystävällistä Eco Print-painatusta. Esitteet ja sellofaanit on pakkauksista poistettu.

Terra Fusion- linjassa on kaksi hoito ohjelmaa, joissa yhdistyy ammattihoidot sekä kotihoitotuotteet. 

Hydrating- ohjelma tuo hehkua ja kosteutta iholle. Pro-age- ohjelma vähentää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta joustavamman.

Superfoodit -ravintoaineita suoraan iholle!

Therra Fusion-linjassa käytetään mm.seuraavia superfoodeja:

Ginseng:

vahvistaa immuunijärjestelmän puolustuskykyä ja taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Ginsengjuuren sisältämät aktiiviaineet kosteuttavat ja edistävät ihon joustavuutta. Käyttämämme ginseng on luomusertifioitu.

Vihreä tee:

voimakas antioksidantti-vaikutus. Käyttämämme vihreä tee on luomusertifioitu.

Goji-marjat:

goji-marjat sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ravintoaineita pitämään ihon nuorekkaana. Käyttämämme goji-marjat on luomu-sertifioitu.

Mustaherukka:

sisältää runsaasti C vitamiinia ja flavonoideja, ja toimii näinollen antioksidanttina. Käyttämämme mustaherukka on luomusertifioitu.

Pre- ja postbiootit- tasapainottamaan ihon mikrobiomia

Innovatiivinen prebioottinen yhdiste inkiväären juuresta, boswelliauutteesta (suitsukeuute) sekä viinirypäleestä tasapainottaa ihon mikrobiomia, rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta sekä puhdistaa ja minimoi epäpuhtauksia.

Hyperfermentoitu myrtti ja mastiksipistaasi saadaan Sardiniasta. Ne lisäävät ihon puolustuskykyä, vahvistavat mikrobiomia (postbiootit) ja edistävät ihon kosteutta.

Päivittäinen sinivalosuoja ihon ikääntymistä vastaan

Tulikukkauute kirkastaa ihoa ja suojaa sitä UV:n ja sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta. Tulikukka ”vangitsee” UV-säteet ja sinisen valon, muuntaa ne näkyväksi valoksi, jolloin kukat säteilevät valoa ja näkyvät pölyttäville hyönteisille helpommin.

Sininen valo, jota pääasiassa digitaaliset laitteet säteilevät, mutta myös aurinko, pidetään yhtenä isoimpana syynä ennenaikaiseen vanhenemiseen.

Therra Fusion-linjasta löytyy 6 kotihoitotuotetta

Mask Double Cleansing

Monitoiminen puhdistustuote. Voidaan
puhdistuksen lisäksi käyttää syväpuhdistavana kuorintana 1-2 kertaa viikossa. Sisältää mm. valkoista savea ja inkivääriä.

Face Mist Triple Protection

Hoitovesi, joka suojaa sinivalolta sekä sisä- ja ulkoilman epäpuhtauksilta, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa.
Täydellinen mihin aikaan päivästä tahansa! Sopii kaikille ihotyypeille.
Sisältää mm. ruiskaunokkivettä ja tulikukkauutetta.

Multi-Active Serum

Monivaikutteinen seerumi kasvoille sekä 
silmänympärys-
iholle. Sisältää runsaasti superfoodeja, jotka korjaavat ja vahvistavat ihoa sekä uudistavat ja syväkosteuttavat. Hyperfermentoitu myrtti ja mastiksi-pistaasi sekä hyaluronihappo vaikuttavina aineina.

Moisturizing Cream

Tämä koostumukseltaan kevyt voide antaa
välittömän ja pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä ympäristötekijöitä vastaan. Sisältää mm.aloeta ja
ginsengiä.

Regenerating Cream

Tämä täyteläinen mm. Karitevoita sisältävä anti-age-voide ravitsee ja uudistaa ihoa sekä häivyttää ikääntymisen
merkkejä.

Cream-Mask Vitaminic plumping effect

Mustikkaa, mustaherukkaa,
karhunvatukkaa ja goji-marjoja sisältävä voidenaamio täyteläistää ihoa ja antaa nuorekasta heleyttä ja kiinteyttä iholle. Voidaan käyttää yövoiteena sekä naamiona.

Therra Fusion Hydrating -kasvohoito

45min
84€

Therra Fusion Pro-Age -kasvohoito

1h
89€