fbpx

Käytän kasvohoidoissa italialaista ammattikosmetiikkasarjaa Biolinea, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus ja kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti.

Bioline Line+ on ihon tarpeiden mukaan
muuntautuva hoitolinja, joka yhdistää perinteisten hoitotuotteiden parhaat palat moderneihin
raaka-aineisiin ja tehokkaampiin koostumuksiin.

LINE+

AQUA+, DOLCE+ tai VITA+

Kosteuttava/rauhoittava/kiinteyttävä hoito 88€

LINE+

PURA+

Puhdistava, epäpuhtaan ihon hoito  92€

AGE BEAUTY SECRET

Uutta elinvoimaa ja joustavuutta iholle. Välitön kirkkaus ja vähemmän juonteita. Hoitoa tehostaa tehokas liftaava juonnehieronta   145€

LIFTING CODE

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla
on välittömästi kohottava sekä juonteita täyttävä
vaikutus. Erityinen kollageeni syväkosteuttaa ja
kiinteyttää kasvojen-,silmänympärys-,sekä kaulan
ihoa.        131€

DE-OX Evolution

Maksimaalinen antioksidanttisuoja iholle! Suojaa,elinvoimaa ja kiinteyttä sekä maksimaalinen määrä C-vitamiinia. Hoidon tehostaa erityinen Skin roll-hieronta.    125€

Lue lisää De-Ox C-Evolution-hoidosta http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/kiinteyttavakasvohoito-tapiola/

Katso video De-Ox C-Evolution-hoidosta https://www.facebook.com/1789317288026200/videos/950453708716933

DE-SENSE

Rauhoittava hoito herkästi reagoivalle ja couperosaiholle    96€

Lue lisää De-sense-hoidosta ja tuotteista: http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/herkkaiho-tapiola/

PRIMALUCE

Kirkastava,syväpuhdistava ja uudistava AHA-PHA- hedelmähappokuorinta    98€

Lue lisää Primaluce-tuotteista: http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/happohoito-primaluce/

NATURALBALANCE

Vihreä. Ekologinen. Moderni.Toimii etukäteen ehkäisten ikääntymisen syitä.

Hoito keskittyy ihon ominaisuuksiin siinä olevien epäkohtien sijasta, koska halutaan aikaansaada iholle välttämättömien aineiden tasapaino. Näitä aineita ovat vitamiinit, kivennäisaineet ja happi. Juuri näitä aineita on Naturalbalance-hoitolinjassa ja juuri näiden vitaaliaineiden luonnollisen tasapainon Naturalbalance palauttaa.

Huolella valikoituja luonnollisia aktiiviaineita.

EI PARABEENEJA

EI SLES/SLS- YHDISTEITÄ

EI FORMALDEHYDIN VAPAUTTAJIA

EI DEA:ta (DiEtanoliAmidi)

EI MINERAALIÖLJYJÄ

EI PARAFIINIA

EI SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA                 80€

Lue lisää hoidosta ja tuotteista http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/luonnollinenihonhoito/

 

MAN MINERAL AGE- kasvohoito miehen iholle

Miehen ihon erityistarpeisiin vastavaa kasvohoito, joka syväpuhdistaa, uudistaa ja antaa iholle terveemmän ulkonäön! Lue lisää http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/isanpaiva/

Hoidon kesto on noin 1 tunti                            99€

 

Toskani Cosmetics- Dermaroller (mikroneulaus)

Mikroneulausterapia on tehokas ja veitsetön hoito eri iho- ongelmille ,kuten ihon vanhenemiseen;ryppyihin ja juonteisiin, arpiin(aknearvet,keloidit,paloarvet,raskaus-ja venymäarvet), hyperpigmentaatioon sekä hiuspohjan aktivointiin.

Dermaroller tekee ihoon pieniä mikrokanavia, joiden kautta aktiiviset aineet imeytyvät solutasolle. Neulaus aiheuttaa ihossa hallitun mikrovaurion,joka stimuloi uuden kollageenin muodostumista->iho kiinteytyy. Ihon kantasolujen jakautuminen kiihtyy, pigmenttiläiskät vaalenevat, arvet korjaantuvat, huokoset pienenevät ja ihon väri ja pinta tasoittuu, elävöittyy ja kirkastuu. Tulokset alkavat näkyä n.4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Hoito sopii kaikille ihoille ja kaikille ihoalueille eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoitoa ei voida antaa insuliinihoitoista diabetesta sairastaville, verenohennuslääkkeitä tai säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville tai jos hoidettavalla alueella on ihoinfektio tai akne.Hoitoa ei suositella myöskään raskauden ja imetyksen aikana.

Mikroneulaus on ns. steriilihoito joka tarkoittaa sitä että kaikki hoidon aikana käytetyt tuotteet ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen steriili hoitorulla.

Mikroneulaus suositellaan tekemään 3-6 hoitokerran sarjana 2-6 viikon välein.

Hoidon jälkeen iholle ei saa laittaa mitään mielellään koko päivänä, mutta vähintään seuraavaan kuuteen tuntiin hoidosta. Hikiliikuntaa, saunaa, uintia ja aurinkoa tulee välttää vuorokauden. Ihoa ei saa kosketella vuorokauteen. Tyynyliina on hyvä vaihtaa puhtaaseen!

Ensimmäinen hoito 190€ (sis. hoitorullan,yksi rulla kestää 4-6 hoitoa), seuraavat hoidot 149€

Toskani Cosmetics- kemiallinen kuorinta

Tehokas hoito akneen, aknearpiin, ikääntymisen merkkeihin, ikäpigmenttiin, ryppyihin ja juonteisiin, epätasaiseen ihon väriin, auringon vaurioittamaan ihoon sekä karheaan ja hilseilevään ihoon.Hoitoja suositellaan sarjahoitoina,mutta jo yhdelläkin hoitokerralla iho kirkastuu huomattavasti!

Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee, kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu, ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostuminen nopeutuu.

Happohoidot tehdään tavallisesti 7-10 päivän välein. Jotta kaikki ihon alueet ja ihon ongelmat saadaan käsiteltyä, voidaan yhteen sarjahoitoon sisällyttää erilaisia kuorintoja eri hapoilla. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään oma sarjahoitonsa. Kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Iholle saattaa hoidon jälkeen tulla pientä kutinaa, kirvelyä, näppylöitä ja punoitusta. Iho sattaa myös hilseillä hiukan. Nämä on normaaleja reaktioita. Kuorinnan jälkeen tulee välttää saunaa, uimista ja hikiliikuntaa 2 vuorokautta. Aurinkoa ja solariumia tulee välttää 2-4 viikkoa. Iholle ei saa laittaa muita kuin suositeltuja kotihoitotuotteita seuraavaan neljään vuorokauteen.

Kuorinta ihon ongelmiin ihotyypin mukaisella hapolla 135€. 4 x sarja  480€

Tehokas anti age- hoito  145€. 4 x sarja 520€

Katso video mikroneulauksesta : https://www.facebook.com/1789317288026200/videos/300335857364597

Lue lisää happokuorinnasta ja mikroneulauksesta : http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/kemiallinen-kuorinta-mikroneulaus/

http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/mikroneulaus-tapiola/

 

Proceutic- dermaseuttinen kasvohoito

The Agebiotic System, ikääntyvälle iholle, juonteisiin ja pigmenttiläiskiin.
Innovatiivinen ratkaisu näkyviin ikääntymisen merkkeihin. Aktiivinen kuorinta manteli- ja glykolihapolla sekä biomimeettisillä tripeptideillä ja kuorinnan vaikutus vahvistetaan retinoidi-pohjaisella peel-off- naamiolla.
Hoidon kesto n.45 min.
Hoidon hinta: ensimmäinen hoito 159€  sis. kotihoitotuotteen! Sarjahoito 3-4 hoitoa, 1 hoito/ vko 95€ /hoito

The Purity System, epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle liialliseen ja muuttuneeseen talituotantoon sekä ihotyypeille, joissa esiintyy tukkeumia, mustapäitä ja märkäpäitä.
Yhdeksän yrttiuutteen sekä kuorivan happogeelin (alfa- ja betahydroksihapot) ainutlaatuinen yhdistelmä edistää näkyvää ja asteittaista ihon uudistumista vaurioittamatta ihoa.
Hoidon kesto n.45 min.
Hoidon hinta: ensimmäinen hoito 151€ sis. kotihoitotuotteen! Sarjahoito 3-5 hoitoa, 1 hoito/vko 89€/ hoito

Proceutic on tehokas: hoitolinjassa yhdistyvät uusimman sukupolven toiminnalliset ainesosat, perinteiset lääkekasvit ja niiden korkeat pitoisuudet sekä innovatiiviset ammattimetodit. Nämä yhdessä mahdollistavat tehokkuuden ihon fysiologiaa vaurioittamatta.

Proceutic on hyvin siedetty: tuotteissa ei ole käytetty hajusteita, säilöntäaineita (aineet, jotka on luokiteltu in Annex V of Regulation EC No 1223/2009 listalla), mineraaliöljyjä, väriaineita eikä silikoneja.

Proceutic on turvallinen: kaikki tuotteet ja hoitoaineet ovat kliinisesti testattuja ja vaativat tiukat protokollat sekä ovat osa sertifioitua koulutusohjelmaa.

Proceutic-tuotteet suojaavat ihoa HEV- valolta eli siniseltä valolta!

Proceutic- hoitoja ei tehdä raskaana oleville!

Mikäli käytät retinoidituotteita, lopeta niiden käyttö noin viikkoa ennen Proceutic-hoitoja. Roaccutan-lääkityksen lopettamisesta tulisi olla noin 1 kuukausi aikaa, valolle herkistävien lääkkeiden käytön lopettamisesta noin 2 viikkoa. Mikäli sinulla on huuliherpestaipumus, suosittelen estolääkityksen aloittamista ennen kuorintahoitoja.

Hoidon jälkeen tulisi hikoilua välttää 24 tuntia. Ihon suojaus auringolta riittävällä suojavoiteella SPF 30-50 on ehdottoman tärkeää!

Lisää hoidosta http://www.kauneushuonekatariina.fi/yleiset/happohoito-proceutic/