Käytän kasvohoidoissa italialaista ammattikosmetiikkasarjaa Biolinea, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus ja kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti.

Bioline Line+ on ihon tarpeiden mukaan
muuntautuva hoitolinja, joka yhdistää perinteisten hoitotuotteiden parhaat palat moderneihin
raaka-aineisiin ja tehokkaampiin koostumuksiin.

LINE+

AQUA+, DOLCE+ tai VITA+

Kosteuttava/rauhoittava/kiinteyttävä hoito 88€

LINE+

PURA+

Puhdistava, epäpuhtaan ihon hoito  92€

AGE BEAUTY SECRET

Uutta elinvoimaa ja joustavuutta iholle. Välitön kirkkaus ja vähemmän juonteita. Hoitoa tehostaa tehokas liftaava juonnehieronta   145€

LIFTING CODE

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla
on välittömästi kohottava sekä juonteita täyttävä
vaikutus. Erityinen kollageeni syväkosteuttaa ja
kiinteyttää kasvojen-,silmänympärys-,sekä kaulan
ihoa.        131€

DE-OX Evolution

Maksimaalinen antioksidanttisuoja iholle! Suojaa,elinvoimaa ja kiinteyttä sekä maksimaalinen määrä C-vitamiinia. Hoidon tehostaa erityinen Skin roll-hieronta.    125€

DESENSE

Rauhoittava hoito herkästi reagoivalle ja couperosaiholle    96€

PRIMALUCE

Kirkastava,syväpuhdistava ja uudistava AHA-PHA- hedelmähappokuorinta    98€

NATURALBALANCE

Vihreä. Ekologinen. Moderni.Toimii etukäteen ehkäisten ikääntymisen syitä.

Hoito keskittyy ihon ominaisuuksiin siinä olevien epäkohtien sijasta, koska halutaan aikaansaada iholle välttämättömien aineiden tasapaino. Näitä aineita ovat vitamiinit, kivennäisaineet ja happi. Juuri näitä aineita on Naturalbalance-hoitolinjassa ja juuri näiden vitaaliaineiden luonnollisen tasapainon Naturalbalance palauttaa.

Huolella valikoituja luonnollisia aktiiviaineita.

EI PARABEENEJA

EI SLES/SLS- YHDISTEITÄ

EI FORMALDEHYDIN VAPAUTTAJIA

EI DEA:ta (DiEtanoliAmidi)

EI MINERAALIÖLJYJÄ

EI PARAFIINIA

EI SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA                 80€

 

Toskani Cosmetics- Dermaroller (mikroneulaus)

Mikroneulausterapia on tehokas ja veitsetön hoito eri iho- ongelmille ,kuten ihon vanhenemiseen;ryppyihin ja juonteisiin, arpiin(aknearvet,keloidit,paloarvet,raskaus-ja venymäarvet), hyperpigmentaatioon sekä hiuspohjan aktivointiin.

Dermaroller tekee ihoon pieniä mikrokanavia, joiden kautta aktiiviset aineet imeytyvät solutasolle. Neulaus aiheuttaa ihossa hallitun mikrovaurion,joka stimuloi uuden kollageenin muodostumista->iho kiinteytyy. Ihon kantasolujen jakautuminen kiihtyy, pigmenttiläiskät vaalenevat, arvet korjaantuvat, huokoset pienenevät ja ihon väri ja pinta tasoittuu, elävöittyy ja kirkastuu. Tulokset alkavat näkyä n.4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Hoito sopii kaikille ihoille ja kaikille ihoalueille eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoitoa ei voida antaa insuliinihoitoista diabetesta sairastaville, verenohennuslääkkeitä tai säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville tai jos hoidettavalla alueella on ihoinfektio tai akne.Hoitoa ei suositella myöskään raskauden ja imetyksen aikana.

Mikroneulaus on ns. steriilihoito joka tarkoittaa sitä että kaikki hoidon aikana käytetyt tuotteet ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen steriili hoitorulla.

Mikroneulaus suositellaan tekemään 3-6 hoitokerran sarjana 2-6 viikon välein.

Hoidon jälkeen iholle ei saa laittaa mitään mielellään koko päivänä, mutta vähintään seuraavaan kuuteen tuntiin hoidosta. Hikiliikuntaa, saunaa, uintia ja aurinkoa tulee välttää vuorokauden. Ihoa ei saa kosketella vuorokauteen. Tyynyliina on hyvä vaihtaa puhtaaseen!

Ensimmäinen hoito 190€ (sis. hoitorullan,yksi rulla kestää 4-6 hoitoa), seuraavat hoidot 149€

Toskani Cosmetics- kemiallinen kuorinta

Tehokas hoito akneen, aknearpiin, ikääntymisen merkkeihin, ikäpigmenttiin, ryppyihin ja juonteisiin, epätasaiseen ihon väriin, auringon vaurioittamaan ihoon sekä karheaan ja hilseilevään ihoon.Hoitoja suositellaan sarjahoitoina,mutta jo yhdelläkin hoitokerralla iho kirkastuu huomattavasti!

Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee, kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu, ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostuminen nopeutuu.

Happohoidot tehdään tavallisesti 7-10 päivän välein. Jotta kaikki ihon alueet ja ihon ongelmat saadaan käsiteltyä, voidaan yhteen sarjahoitoon sisällyttää erilaisia kuorintoja eri hapoilla. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään oma sarjahoitonsa. Kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Iholle saattaa hoidon jälkeen tulla pientä kutinaa, kirvelyä, näppylöitä ja punoitusta. Iho sattaa myös hilseillä hiukan. Nämä on normaaleja reaktioita. Kuorinnan jälkeen tulee välttää saunaa, uimista ja hikiliikuntaa 2 vuorokautta. Aurinkoa ja solariumia tulee välttää 2-4 viikkoa. Iholle ei saa laittaa muita kuin suositeltuja kotihoitotuotteita seuraavaan neljään vuorokauteen.

Kuorinta ihon ongelmiin ihotyypin mukaisella hapolla 135€. 4 x sarja  480€

Tehokas anti age- hoito  145€. 4 x sarja 520€